#slučajtorba

Bez čega ne možemo zamisliti dan

Tekst: Lea Ladišić

Fotografije: Marko Miščević/ Cropix

Iz stana ne izlazimo bez ključeva, mobitela i novčanika, no kroz cijeli dan uz sebe želimo imati i saveznike koji nam garantiraju sigurnost, udobnost i svježinu

Stilska kombinacija gradi se na dobrim temeljima, a torba kao modni dodatak njen je neizostavan element. Naravno, osim estetike, ona mora ispuniti ulogu praktičnog i funkcionalnog komada u kojem se nalazi sve što nam je potrebno, neovisno o prilici u kojoj se nalazimo.

Užurbani svakodnevni tempo naučio nas je da su najbolje one modne kombinacije s kojima smo spremni za posao i neplanirano druženje nakon radnog vremena, kao i za večernji izlazak – uz promjenu tek ponekog detalja poput sakoa ili jakne, a sukladno prilici prilagođen je i sadržaj naše torbice. Iako su često pune (ne)potrebnih stvari, bez nekih nikada ne izlazimo iz kuće – ključeva, mobitela, esencijalne kozmetike, a osobito malih kozmetičkih asistenata uz koje se osjećamo sigurnije.

Must have za svaku torbicu

Kako smo često u pokretu od jutra do kasnih popodnevnih sati, ne dopuštamo si da nas nešto iznenadi – poslovna torba većih dimenzija zato je uvijek ispunjena dodacima kao što su planer i olovka, sunčane naočale, parfem ili dezodorans kojim se možemo osvježiti, zatim i ruž za usne ili balzam za njegu, češalj i Always ulošci kod kojih obožavamo ComfortLock krilca za udobnost i zaštitu u svakom trenutku. Ni posve mala torba – a u trendu su doslovce mikro modeli – ne mora biti ograničavajući faktor u ostvarivanju osjećaja sigurnosti. Naime, praktična Always pakiranja uložaka stanu baš u svaku torbu, bilo da je riječ o onoj večernjoj ili dnevnoj koja nas prati na opuštena druženja.

Naš prijedlog outfita za cijeli dan je – dobre traperice, t-shirt ili crna majica, udobna obuća koja je prilagodljiva svakoj prilici te karirani sako za poslovne i dnevne prilike. A kada želimo dozu dramatičnosti, biramo efektni sako s dodatkom perja – s ovakvim kombinacijama slažu se mikro, srednja i velika torba, a u svakoj od njih, uz ostale dnevne saveznike, ima mjesta za Always koji sada osigurava pet puta veću udobnost – uz tehnologiju 3D LeakGuard s 1000 mikro jastučića te dizajn Soft&Fit za udobnost i neutralizaciju neugodnih mirisa. Neovisno o situaciji, prioritet nam je osjećati se svježe, njegovano i zaštićeno, što nam uvijek pružaju Always higijenski noćni i dnevni ulošci pa prije nego što ugrabite omiljenu torbu prilikom izlaska iz stana, provjerite jesu li sve potrepštine na broju.